Logo van Autoplaza Kannemans, Amersfoort

Autoplaza Kannemans

Chromiumweg 9
3812 NL , Amersfoort
Tel: (033) 462 13 89

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,5 is gebaseerd op 19 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autoplaza Kannemans. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Autoplaza Kannemans

8,5
over 19 review(s)

Eerste indruk

8,4

17 pos / 2 neg

Service

8,6

17 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,4

17 pos / 2 neg
10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede zaak.
03 april 2014 om 20:50 Meldt als ongepast

Vandeweek voor een auto overal wezen kijken maar was steeds niks.
Toen zagen we kannemans autoplaza dus toch even binnen wezen kijken.
Rustig rond kunnen kijken zonder dat er iemand in je nek zit te hijgen.
Even later kwam de verkoper even kijken en we wouden graag een klein autootje.
Hij uitleg over de auto's gegeven die wij wel leuk vonden heel erg vriendelijk was meneer.
Was te krap om nog een proefrit te maken aangezien ik moest werken vroeg of ik de volgende dag een rit mocht maken en dat was geen probleem.
Vandaag ook weer goed geholpen . Ben erg te vreden over de hulp en de stand van zaken.
Morgen me auto al ophalen en dan hoop ik veilige kilometers te kunnen rijden met me autootje :D

Pluspunten: Heel vriendelijk.
Verbeterpunten: Buitenkant aantrekkelijker maken.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service!
19 januari 2014 om 09:12 Meldt als ongepast

Voor een mooie prijs heb ik bij Autoplaza Kannemans een auto gekocht. Vanwege de levensduur van de auto (1997) en de lage prijs, werd er geen garantie gegeven op de auto. Toen er toch iets in de bedrading niet helemaal goed zat, hebben zij zonder aarzelen de reparatie kosteloos uitgevoerd. Dit terwijl het ook nog een hele klus bleek te zijn! De bedrading zit nu weer helemaal goed en de auto rijdt super!

Pluspunten: Betrouwbaar, klantvriendelijk


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

erg vriendelijk en prima service. aanrader voor vrienden en familie, we komen hier zeker nog terug.
18 december 2013 om 10:03 Meldt als ongepast

Onze ervaring met autobedrijf Kannemans

Telefonisch zeer correct en vriendelijk toen we belde om naar een auto te vragen die op hun website stond. Eenmaal ter plaatse werden we prima geholpen, erg vriendelijk niet opdringerig en was niets te veel. Zonder problemen konden we een proefrit maken, zonder gelijk ergens aan vast te zitten. Prijzen van de auto’s zijn conform en tov de kwaliteit goed.
Na het maken van de proefrit hebben we besloten de auto te kopen en een aflever datum afgesproken.
Niets zo veranderlijk als een mens wilde we de auto een paar dagen eerder ophalen, en zelfs dat was geen probleem.
Ook voor de apk keuring die gedaan moest worden maar even kon worden uitgesteld ivm de verval datum ons toegezegd dat deze later gedaan mocht worden.
Al met al zeer tevreden over de verleende service, ze komen hun afspraken na en zelfs na de aflevering blijven ze service gericht en vriendelijk.
Zeer zeker een aanrader om te gaan kijken wanneer je een andere auto zoeken, we raden zelfs familie en vrienden aan om hier eens te gaan kijken. Als we ze een cijfer zouden moeten geven, dan zou dat een dikke 9 zijn, we komen zeker bij ze terug.
Eddy

Pluspunten: ze zijn eerlijk en open, komen hun afspraak na.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Top koffie, geweldige ontvangst
11 november 2013 om 22:01 Meldt als ongepast

Op vrijdag een auto gezien, zaterdagochtend een auto gekocht.
Eerlijke mensen, goede service op woensdag terug voor de APK bleken nog wat kleine mankementen en deze zijn gratis verholpen. Geweldig als je een auto koopt met je dochter en totaal geen verstand hebt van auto's ben vanaf nu een klant bij dit bedrijf. Bedankt mannen!!


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

ik ben reuse geholpen,een fijn bedrijf waar je nog te woord word gestaan!
31 oktober 2013 om 09:26 Meldt als ongepast

zeker doen,bij andere bedrijven ben je klant,maar is die verkocht dan ben je geen klant meer.
maar bij dit bedrijf blijven ze klant vriendelijk.en staan open voor elke vraag!

Pluspunten: staan altijd klaar voor je,en niet alleen met koffie!


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Super klantvriendelijk
04 juli 2013 om 23:07 Meldt als ongepast

Na meerdere garage,s bezocht te hebben kwamen we terecht bij autoplaza kannemans!
We werden vriendelijk ontvangen, hebben eerst rustig kunnen rond kijken.
Daarna werden we vriendelijk ontvangen door alex konden we onze vragen stellen waarop wij open en eerlijke antwoorden kregen.
Met alex hebben we ook nog in de werkplaats kunnen kijken!
Er werd ons ook niks opgedrongen wat ook heel belangrijk is, uiteindelijk hebben we een mooie auto gekocht voor een mooie prijs!

Pluspunten: Klantvriendelijk, open en eerlijk mooie showroom
Verbeterpunten: De voortuin (hahahahahahaha)


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

super dat je zonder afspraak voor een apk kan langskomen!
01 mei 2013 om 15:37 Meldt als ongepast

snel en goed geholpen zonder afspraak.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik werd direct geholpen voor een apk zonder ...
29 april 2013 om 12:15 Meldt als ongepast

Ik werd direct geholpen voor een apk zonder afspraak.

Pluspunten: Winkel en garage zijn netjes


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Apk,Airco vullen
23 april 2013 om 15:41 Meldt als ongepast

Gister voor mijn Apk geweest, snel en vakkundig geholpen kon terecht zonder afspraak.
ik heb voor 60 ook nog mijn Airco laten vullen.ik ben zeer te spreken over de service.

Pluspunten: Apk hoeft niet op afspraak.
Verbeterpunten: buitenkant ziet er iets minder uit,maar binnekant ziet er goed uit!


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Autoplazakannemans!
22 maart 2013 om 20:12 Meldt als ongepast

Laast een auto gekocht bij autoplazakannemans nadat ik een paar andere ocaasions heb bekeken toch hier uit gekomen omdat ze goed in de prijs zaten voor de auto.ik heb 6 maanden garantie gehad en ben 1 keer terug geweest omdat er een lampje ging branden in de auto.
zij hebben dit gelijk voor mij gemaakt,dus ik ben tevreden over dit bedrijf.
ze hebben een redelijk groot aanbod in verschillende prijsklasse.
van 950 tot ik denk rond de 9000 euro.
mijn ervaring was dus goed!

Pluspunten: behulpzaam goede prijs kwaliteit! en ze doen alles zelf.
Verbeterpunten: geen